Dankzij carwrappen verandert een voertuig razendsnel in de rijdende aandachttrekker! Het is sneller dan de auto te laten spuiten en de aangebrachte folie werkt bovendien als beschermlaag, wat positief kan uitpakken voor de restwaarde.

Met plakfolie en carwrappen zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt, zonder dat het meteen een vermogen kost.

De weegschaal tussen lak spuiten en wrappen slaat daarom steeds vaker door richting plaktechnieken. Je moet tegenwoordig wel drie keer kijken om te zien dat er met de speciaal ontwikkelde plakfolies is gewerkt en – belangrijker misschien – het materiaal is later ook weer te verwijderen.

Pluspunt: folie werkt als beschermlaag
Voorheen kregen autobedrijven de hik bij het idee om bijvoorbeeld gifgroene auto’s te moeten inruilen, maar dankzij de nieuw folietechnieken wordt het in zeker opzicht zelfs een pluspunt.

Sterker nog: menigeen gebruikt dergelijke folietechnieken tegenwoordig om de aanschaf van een nieuwe zakenauto nog even uit te stellen. Gewoon helemaal wrappen in een nieuwe kleur en je kunt er weer even tegen. Met de moderne materialen kan de auto daarna zelfs gewoon door de wasstraat.

Speciale kleuren
Bovendien zijn opmerkelijke resultaten mogelijk en soms zelfs behoorlijk exotische. Met name tinten als matzilver, matwit en stealth-zwart zijn namelijk populair. Er worden zelfs auto’s met koolstofvezel-effect of glimmend chroom afgeleverd.

Bij slim gebruik opent dat dus ook mogelijkheden om de auto’s zelfs bij kortlopende acties van het bedrijf als een rijdend billboard te gebruiken. Zonder dat ze voor het beplakken lang hoeven stil te staan.

Reclame
Car wrappen, ofwel creatief met Bedrijfsinformatie op je auto is een relatief goedkope manier om reclame te maken voor je diensten of producten. Gegevens als uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en webadres blijven makkelijk hangen, zeker als uw bedrijfswagen vaak in de file staat, of geparkeerd in een stadshart.  bcsignature wrapmyride wrapholic wrapstyle auto ramen tinten goedkoop rubenscarfolie rubens next time nexttime carwrap carwrapping carwrappen antwerpen beste master pro gecertificeerd avery 3m arlon paintprotection film 

Simon Corsèl van ING Car Lease: “Het scheelt flink in de afschrijving, want na het uitpakken komt er een auto met goed geconserveerde lak voor de dag. Zonder krasjes, steenslag en andere gebruikssporen.”

0-20-1 1IMG_20160425_151554